Alle dildo's
Nu tot 15% korting

Blush

Het assortiment van Blush bestaat uit buttplugs met een opvallende kleur. Zo kun je kiezen voor een gele, paarse of een roze buttplug. De producten zijn gemaakt van siliconen en hebben een opvallend uiterlijk. Wat deze buttplugs extra uitdagend maakt zijn de teksten op de plugs.

Blush teksten om uit te dagen


Niet alleen de kleur van de buttplugs is opvallend maar ook de voet. De voet heeft namelijk een hartjes motief met aan de onderkant een spannende tekst zoals “be mine” of “ride me”. Met deze uitdagende teksten laat jij gelijk aan je partner zien waar je zin in hebt. Stel je eens voor hoe jij je partner met een van de buttplugs van Blush kunt verrassen.

 

 

Buttplugs in verschillende maten

 

 

De buttplugs van Blush komen in verschillende maten zodat jij altijd de plug vind welke bij jou past. Als je voor het eerst een buttplug gaat dragen ga dan voor de kleinere buttplugs. De kleinere buttplugs zijn ook ideaal als je de buttplug langere tijd wilt dragen. Vind je een maatje groter lekkerder? Shop dan de grote buttplugs van Blush voor nog meer intiem genot! Jouw bestelling wordt snel en discreet verzonden.