VIBRATORS
NU TOT 15% KORTING

Dodil

De Dodil dildo kan je blijven vormgeven totdat je de door jouw gewenste vorm gevonden hebt. Of je nu op zoek bent naar een kromming in de schacht, ribbels of een dikker ontwerp. Met Dodil ben je  helemaal vrij om je speeltje zo vorm te geven zoals jij wilt. Welk ontwerp maak jij straks? 

Dodil

Door de Dodil in heet water te leggen, wordt het materiaal kneedbaar en kan het speeltje naar wens worden vormgeven. Tevreden over de vorm? Laat de dildo in koud water afkoelen om het materiaal weer hard te laten worden. Deze stappen kan je blijven herhalen totdat je helemaal tevreden bent. Het maakt niet uit of je de Dodil anaal of vaginaal wilt gebruiken. Beide vormen van stimulatie zijn mogelijk!

Ook als set verkrijgbaar

De Dodil is ook verkrijgbaar als set. Je krijgt dan een thermosfles waarin je het speeltje eenvoudig kunt verwarmen en een handig koord waarmee je verschillende figuren kunt creëren. Wil je de Dodil ook voor anaal gebruiken? Zorg dan dat de schacht in een hoek van 45 graden gebogen is. Op die manier heb je voldoende grip op het speeltje. De siliconen buitenlaag voelt zacht aan en kan in combinatie met een glijmiddel op waterbasis gebruikt worden.