Masturbatiemaand
15% korting op bijna alle masturbators

Dona-by-Jo

Dona-by-Jo heeft een assortiment met sensuele bad- en lichaamsproducten, speciaal voor vrouwen. De producten van Dona-by-Jo bestaan alleen uit natuurlijke producten en is niet getest op dieren, dit maakt Dona-by-Jo een bio vriendelijk product. De verwenproducten van Dona-by-Jo zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, dus voor elke stemming heeft Dona-by-Jo een product dat bij jou past.

Dona-by-Jo luxe verzorgingsproducten

Dona by Jo heeft de lekkerste verzorgingsproducten om mee te verwennen. Voor een spannende massage zijn er niet alleen massage oliën en massage kaarsen maar ook luxe bodytoppings. Maar ook voor in de badkamer zijn en sensuele geuren om mee te verwennen. Of je nou gaat voor een badschuim of body lotion je huid voelt heerlijk zacht en ruikt onweerstaanbaar.

 

Verzorgingsproducten met een smaakje

 

 

De Donna by Jo producten voelen niet alleen heerlijk aan maar opvallend zijn de producten met een smaakje. Zo heeft Donna by Jo voor alle chocolade fans vele verzorgingsproducten met een chocolade smaak. Zo is een massage met een massage olie met een smaakje wel heel lekker voor jullie beiden! Laat je verleiden door het assortiment van Donna by Jo!