Durex

Durex condooms en Durex speeltjes koop je voordelig in onze online shop. In het complete assortiment van Durex vind je verschillende soorten condooms in vele smaakjes en maten. Maar ook de spannende speeltjes van Durex ontbreken niet in onze online apotheek. Durex is het bekende en vertrouwde merk voor al je condooms, glijmiddelen en speeltjes voor een avond vol seks en passie.

Durex condooms voordelig kopen

Durex is al jaren het condoom merk waar jij op kunt vertrouwen. Al onze originele Durex condoom hebben de kwaliteit welke jij verwacht van Durex maar zijn voordelig geprijsd. Alle soorten Durex condooms vind je in ons online assortiment. Natuurlijk de klassieke Durex condooms en extra dunne Durex condooms maar ook Durex condooms met een stimulerend effect.

 

Meer genot met Durex Play

 

Om nog meer te genieten van het vrijen heeft Durex de lekkerste glijmiddelen op de markt waaronder de bekende Durex Play glijmiddelen. Alle Durex glijmiddelen zijn veilig te gebruiken met latex condooms en zijn zacht voor de huid. Ga voor een glijmiddel met een smaakje of verras je partner eens met een licht tintelend glijmiddel. Alle producten van Durex shop je eenvoudig online en jouw bestelling wordt discreet geleverd.