Masturbatiemaand
15% korting op bijna alle masturbators

Easytoys Dildo Collection

De dildo is een onmisbaar seksspeeltje. In het assortiment van Easytoys Dildo Collection vind je dan ook vele soorten dildo's zodat jij altijd de perfecte dildo vind. De Easytoys dildo's zijn leverbaar in vele maten en kleuren maar hebben altijd een mooie realistische look.

Easytoys realistische dildo's

De realistische dildo's van Easytoys zijn er in vele vormen en maten. Zo zijn er zwarte en huidkleurige dildo's leverbaar in verschillende lengtes. Ga voor een kleinere dildo van circa 15 centimeter of laat je verwennen door een XXL dildo van bijna 30 centimeter. En ben je op zoek naar een dildo voor dubbele penetratie? Dan zijn de dubbele dildo's van Easytoys het seksspeeltje voor jou!

 

Dildo's met zuignap

 

 

De meeste dildo's van Easytoys hebben een krachtige zuignap. Op deze manier kun je de dildo eenvoudig bevestigen op een glad oppervlak om vervolgens handsfree te genieten van jouw dildo. Door hun realistische look en de voordelige prijs zijn de Easytoys dildo's een goede keuze. De dildo's zijn veilig te gebruiken in combinatie met glijmiddel en kun je na gebruik eenvoudig reinigen met een toycleaner.