Masturbatiemaand
15% korting op bijna alle masturbators

Wand Collection

Met de opzetstukken uit de Wand Collection maak je van jouw wandvibrator een nieuw seksspeeltje. Voor bijna alle wandvibrators vind je in de Wand Collection een passend opzetstuk. Er zijn wand opzetstukken voor vrouwen maar ook opzettoys speciaal voor mannen.

Nieuw opzetstuk voor je vibrator

De wand vibrator is een van de meest populaire vibrators. De krachtige trillingen welke gericht weten te stimuleren zijn heerlijk maar soms wil je wel eens variëren. Daarom biedt de Want Collection van Easytoys vele opzetstukken special voor de wand vibrator. Met een opzetstuk heb je voordelig een nieuw speeltje in huis en ontdek je jouw wand vibrator weer opnieuw!

 

Opzetstukken in verschillende vormen kopen

 

 

Voor jouw wandvibrator zijn er opzetstukken voor meer clitorale stimulans zoals de opzetstukkem met ribbels en noppen. Ook zijn er opzetstukken voor het penetreren welke veelal vaginaal als anaal gebruikt kunnen worden. En kun je niet kiezen dan kun je gaan voor een opzetstuk voor dubbele penetratie. Speciaal voor mannen zijn er ook nog de masturbator opzetstukken wat van de wandvibrator een vibrerende stimulator maakt. Wat jouw favoriet ook is, alle opzetstukken bestel je voordelig in onze shop en worden discreet geleverd.