Fifty Shades Freed

Kon jij ook geen genoeg krijgen van de Fifty Shades boeken? Met deze op Fifty Shades Freed geïnspireerde collectie sextoys, hoef jij Ana en Christan nog geen vaarwel te zeggen. De collectie bevat verschillende stylish vibrators, paars bondagetouw, een fraaie buttplug en zelfs een gouden cockring. Omarm jouw innerlijke Godin met deze prachtige paars met gouden Fifty Shades Freed Pleasure Collectie.

Fifty Shades Freed

Jouw diepste fantasieën, maak je werkelijkheid met deze officiële Fifty Shades Freed-collectie. De collectie is persoonlijk goedgekeurd door E.L. James herself! De speeltjes zijn ontworpen voor ultiem plezier en ongeëvenaarde voldoening.

The Pleasure Collection

 

De fifty shades boekenreeks is voor velen een eerste introductie tot bondage en seksspeeltjes. Met deze prachtige collectie kun jij al je favoriete scenes uit fifty shades freed moeiteloos naspelen. In je eentje, of samen met je partner. In de collectie vind je bijvoorbeeld ook een 10-delige giftset met verschillende toys en bondage producten. De clitoris vibrator, die de clitoris stimuleert met behulp van luchtdruk is een van de opvallendste toys uit de collectie.