Dames Lingerie
NU MET 15% KORTING

Fleshlight Toys

Voordelige erotische masturbatie speeltjes voor mannen. Fleshlight Toys heeft wereldwijd faam gemaakt met zijn natuurgetrouwe kopie van de vagina. Dit wil niet zeggen dat de masturbator enkel gebruikt kan worden als je partner er niet is. Integendeel, de masturbator geeft een nieuwe dimensie aan een intiem erotisch samenzijn. Beleef samen met je partner het erotische genot van de masturbator van Fleshlight Toys!

Fleshlight Toys

Fleshlight

Wat is een Fleshlight? Simpel gezegd is een Fleshlight een zeer natuurgetrouw aanvoelende kunstvagina, die discreet, handzaam en in een stevige behuizing zit. Fleshlight is wereldwijd bekend als de beste replica van het vrouwelijk geslachtsorgaan de vagina, met name als het gaat om de gevoels belevenis.

De Fleshlight is gemaakt van een fluweelzacht hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, het materiaal is slijtvast en heeft sterke kenmerken van echte huid waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. De Fleshlight bevat geen Phathalaten (Weekmakervrij)

Voor een maximale belevenis wordt de insert op de gewenste temperatuur gebracht. Leg de insert in warm kraanwater en hij voelt hierdoor heerlijk aan!