Masturbatiemaand
15% korting op bijna alle masturbators

Fun Factory

Fun Factory stimulerende producten staan garant voor kwaliteit en erotisch plezier. Deze seks speeltjes zijn opwindend voor zowel de man als de vrouw en je herkent ze aan het trendy design met populaire kleuren. Alle siliconen speeltjes zijn gebruiksvriendelijk en voelen zeer aangenaam aan. Bij Ero-discount is er voor ieder wat wils en kun je altijd jouw Fun Factory erotische speeltje vinden met een voordelige prijs.

Fun Factory

Seksspeeltjes

Fun factory vibrators zijn gemaakt van goedgekeurde veilige silicone zonder weekmakers (Ftalaten zijn kleurloze, geurloze visceuse vloeistoffen, gebaseerd op testers van ftaalzuur).

Het materiaal van fun factory is makkelijk in onderhoud en past zich snel aan, aan uw lichaamstemperatuur, wat een heel aangenaam gevoel geeft.

Oko test beoordeelde de sexproducten als zeer goed.

De Fun factory sexproducten hebben een karakteristiek uiterlijk met felle en frisse kleuren. Kortom een merk dat staat voor speelplezier, stijlvol uiterlijk, vrolijke, vrouwvriendelijke vibrators met hoogwaardige kwaliteit.

Layaspot ,smartballs, sinnflut, stranger, gigolo, patchy paul, dinky digger, dolly dolphin, intensity, reality en delight een kleine greep uit de fun factory collectie.