Masturbatiemaand
15% korting op bijna alle masturbators

Pillow Talk

De prachtig vormgegeven vibrators van Pillow Talk zijn perfect als eerste vibrator. Maar ook als tweede, derde of vijftigste vibrator zijn de speeltjes van Pillow Talk een heerlijke aanvulling op je collectie.

Pillow Talk

In de collectie van Pillow Talk vind je vibrators die zeer geschikt zijn als eerste vibrator. De speeltjes zijn heerlijk zacht, prachtig vormgegeven en zijn afgemaakt met een luxe Swarovski kristal. Hierdoor heeft het geheel een luxe uitstraling.

Een luxe eerste vibrator

De collectie van Pillow Talk omvat een Cheeky Wand Massager, Sassy G-spot Vibrator en een Flirty Bullet Vibrator. Deze speeltjes kun je in twee verschillende kleuren aanschaffen, namelijk in een zacht roze of lichtblauwe uitvoering. De vibrators voelen zijdezacht aan door de siliconen coating, maar laat je hier niet door van de wijs brengen. De vibraties zijn namelijk alles behalve zacht te noemen. De speeltjes van Pillow Talk zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als eerste vibrator, zeker wanneer je op zoek bent naar een luxe gevoel. Maar ook als derde of honderdste speeltje zijn ze onmisbaar in jouw collectie.