Alle vibrators
Nu tot 15% korting

Shots Toys

Ben jij op zoek naar erotisch vermaak voor jezelf of met zijn tweetjes dan zit je bij Shots Toys van ero-discount.nl goed. Ongeacht of je op zoek bent naar een penis pomp om je partner te verassen of een vibrerend eitje voor een avond vol genot, met de hoogwaardige EN voordelige producten van Shots Toys kom je nooit iets tekort!

Shots Toys

Het Nederlandse bedrijf Shots Media is de bedenker van het merk Shots Toys. Shots media is verantwoordelijk voor verschillende internationale merken, waarvan Shot Toys de basiscollectie is. Ook voor lingerie en erotische dvd's ben je bij Shots Media aan het juiste adres. In Beneden Leeuwen kun je op bezoek bij deze fabrikant. Deze staat bekend om haar grote kantoren en nog grotere showrooms.

Toegankelijke speeltjes voor een divers publiek

Diversiteit staat centraal in de collectie van Shot Toys. Dit maakt de collectie erg toegankelijk. Shot Toys heeft altijd wel een speeltje voor je, waar je ook naar zoekt. Zowel speeltjes voor vrouwen als speeltjes voor mannen zijn ruim vertegenwoordigt in het assortiment. Zo kunnen dames kiezen uit verschillende soorten en kleuren vibrerende eitjes, vibrators, anaal toys of Ben Wa ballen. Voor hem heeft Shot Toys een ruime keuze aan penisringen, penispompen en verschillende masturbators. Maar dat is niet alles, ook op het gebied van tepelstickers, opblaaspoppen en SM toys kun je bij Shot Toys terecht.