SEXY DAMES LINGERIE
NU MET 15% KORTING

Shunga

Shunga, de kunst van erotiek. De inspiratie van deze producten komt uit deze Japanse erotische kunst. Kenners en fijnproevers weten waar we over praten. Maak je liefdesspel tot een kunst met de producten van Shunga en geniet van een intens liefdesspel.

Shunga

Japanse Erotiek

De Shunga Erotic Art collectie is in de eerste plaats gemaakt voor echte liefhebbers, die het omarmen zien als een kunstvorm. Geïnspireerd door de Japanse erotische kunstwerken van de 16de tot de 18de eeuw, en door de geschiedenis van de shunga, fungeren deze producten als een medium tussen de geliefden als zij elkaar ontmoeten om hun hoogtepunt van seksuele opwinding te verhogen tot hun meest intieme vereniging.

De verschillende verpakkingen zijn bedekt met shunga kunstwerken en strakke lijnen die doen denken aan Japans design. Hun inhoud zijn schatten gevuld van opwinding, zoals afrodisiac olie, eetbare lichaamspoeders, oliën en crèmes voor erotische massages, liefde-verleidelijke balsem producten, glijmiddelen, en nog veel meer. Prachtig gemaakt, zijn Shunga's verpakkingen een lust voor het oog, en zullen alle woon- en slaapkamers verrijken.