FPPR
Nu met 15% KORTING
de-laatste-reviews

Recensies van

Anoniem

Aantal reviews: 17

Gemiddelde beoordeling: 4,4

Bullet vibrator met 10 snelheden - paars

Anoniem 05-09-2019

Leuk dingetje, hij trilt in leuke patronen maar de batterijen zijn wel heel snel leeg.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Siliconen dildo met zuignap - paars

Anoniem 05-09-2019

Mooie, niet te grote dildo met heerlijke ribbels. Echt die doen 't 'm voor mij!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Handboeien Fifty Shades of Grey

Anoniem 05-09-2019

Mijn vriendin verrast met deze boeien. Hele leuke avond gehad.... ;) Materiaal is lekker zacht van binnen en ze zijn snel vast en los te maken. Ook handig dat je ze los van elkaar kunt gebruiken

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Ripples Strap-On Dildo - Roze

Anoniem 05-09-2019

Deze gekocht na een (wel heel erg lovende) recentie hier op de site. En hij maakte hem waar! Jezus wat is deze dildo lekker. Die ribbels zorgen echt voor een hele sensationele ervaring in bed. In 1 woord HEERLIJK

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze

Anoniem 26-08-2019

Heerlijke verwennerij! Broekje is wel wat klein, ik heb normaal L, maar dan zit ie toch wel strak. De batterijen die erbij zaten waren al ruim over de datum met als gevolg dat ik ze een keer heb kunnen gebruiken en daarna helaas dure Duracell batterijen moest komen voor een volgende keer.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

McKenzie Masturbator

Anoniem 04-07-2019

Glijmiddel is zeker wel nodig, anders krijg je hem er echt niet in. Qua prijs is dit ook wel gewoon wat je ervan kan verwachten. Na een tijdje kan hij ook wat plakkeriger aanvoelen, en kan er dus stof aanzitten. Dit kan je er wel weer van af wassen. Het is wel rekbaar materiaal, dus goed schoon te maken.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Nalone Jane Dubbele Vibrator - Zwart

Anoniem 04-12-2018

Het apparaat heeft een krachtige motor met 3 verschillende sterkten. De overige 4 standen zijn verschillende ritmes. Het apparaat ligt lekker in de hand, is makkelijk in gebruik en heeft een lekker zacht materiaal. De trillingen zijn vrij sterk maar erg lekker. Klein nadeel: de oplader werkt met magneetjes en schiet vrij makkelijk los van het aansluitingspunt.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Siliconen G-Spot Vibrator

Anoniem 19-10-2018

Hij voelt heel prettig aan en heeft een mooie zachte kleur. De verschillende standen vond ik verassend positief, vooral de pulserende. Hij word regelmatig gebruikt en ook onder de souche werkt hij prima. Enige nadeel vind ik dat je de knop op dr achterkant een paar seconden ingedrukt moet houden voor hij uit gaat. Verder ben ik er erg blij mee en beveel ik hem zeker aan.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Flexibele Dildo Met Zuignap

Anoniem 19-10-2018

Zuignap werkt goed en hij heeft een prettige dikte. Materiaal is wat je er van verwacht maar nog wel flexibel. Doet dus wat hij doen moet. Gewoon lekker simpel en handig.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Realistische dildo

Anoniem 31-08-2017

Is voor het eerst dat ik een dildo heb gekocht, maar hij bevalt erg goed. Al had hij net ietsje dikker mogen zijn voor mij; de lengte is iig prima. De zuignap werkt gelukkig goed, waardoor je jezelf makkelijk in je eentje kan verwennen. :)

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

King Cock Spuitende Dildo 25 cm - Huidkleur

Anoniem 07-10-2016

Had dit als verrassing gekocht voor mijn vrouwtje, daar zij al gewone dildo's heeft vond ik de spuit functie wel iets hebben. Had dit ook niet verteld tegen haar , en heb hem laten spuiten toen zij klaar kwam. Dit vond ze fantastisch, enkel een beetje geprul voor het gevulde zwarte ding terug op zijn plaats te steken. Volgende keer eerst op zijn plaats dan vullen. Voor de rest alleen groter dan gedacht.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

Anoniem 27-08-2016

Doet wat het moet doen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Siliconen anaalbeads hart

Anoniem 27-08-2016

Dit is 1 vannde betere betere beats. De vorm van de hartje lijken op het gevoelige randje van een penis. Elke hartje geeft het gevoel dat een eikel in je komt of uit je schiet. Een tsunami van prikkels dus. Het materiaal is heerlijk zacht en samen met de vorm zo lekker. Een echte aanrader!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Easytoys Realistische Zwarte 20.3 cm Dildo

Anoniem 27-08-2016

Sterke zuignap wat echt belangrijk is. Heerlijk zacht materiaal. De dildo is iets slap waardoor hij erg makkelijk diep gaat. En diep gaat hij zonder dat het pijn doet. De eikel is goed gevormd en heeft een goed randje. Plak hem op een deur en beweeg de deur tot je luid klaarkomt.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Vibrator Set - Glamour

Anoniem 24-04-2015

ik heb er absoluut geen spijt van, dat ik deze heb gekocht.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Zwarte Anaal Vibrator

anoniem 19-04-2015

Gaat makkelijk naar binnen en trilt lekker

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score: