Het mooiste cadeau
Loveboxxx nu met 15% korting
de-laatste-reviews

Recensies van

Anoniem

Aantal reviews: 11

Gemiddelde beoordeling: 4,6

Nalone Jane Dubbele Vibrator - Zwart

Anoniem 04-12-2018

Het apparaat heeft een krachtige motor met 3 verschillende sterkten. De overige 4 standen zijn verschillende ritmes. Het apparaat ligt lekker in de hand, is makkelijk in gebruik en heeft een lekker zacht materiaal. De trillingen zijn vrij sterk maar erg lekker. Klein nadeel: de oplader werkt met magneetjes en schiet vrij makkelijk los van het aansluitingspunt.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Siliconen G-Spot Vibrator

Anoniem 19-10-2018

Hij voelt heel prettig aan en heeft een mooie zachte kleur. De verschillende standen vond ik verassend positief, vooral de pulserende. Hij word regelmatig gebruikt en ook onder de souche werkt hij prima. Enige nadeel vind ik dat je de knop op dr achterkant een paar seconden ingedrukt moet houden voor hij uit gaat. Verder ben ik er erg blij mee en beveel ik hem zeker aan.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Flexibele Dildo Met Zuignap

Anoniem 19-10-2018

Zuignap werkt goed en hij heeft een prettige dikte. Materiaal is wat je er van verwacht maar nog wel flexibel. Doet dus wat hij doen moet. Gewoon lekker simpel en handig.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Realistische dildo

Anoniem 31-08-2017

Is voor het eerst dat ik een dildo heb gekocht, maar hij bevalt erg goed. Al had hij net ietsje dikker mogen zijn voor mij; de lengte is iig prima. De zuignap werkt gelukkig goed, waardoor je jezelf makkelijk in je eentje kan verwennen. :)

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

King Cock Spuitende Dildo 25 cm - Huidkleur

Anoniem 07-10-2016

Had dit als verrassing gekocht voor mijn vrouwtje, daar zij al gewone dildo's heeft vond ik de spuit functie wel iets hebben. Had dit ook niet verteld tegen haar , en heb hem laten spuiten toen zij klaar kwam. Dit vond ze fantastisch, enkel een beetje geprul voor het gevulde zwarte ding terug op zijn plaats te steken. Volgende keer eerst op zijn plaats dan vullen. Voor de rest alleen groter dan gedacht.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

Anoniem 27-08-2016

Doet wat het moet doen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Siliconen anaalbeads hart

Anoniem 27-08-2016

Dit is 1 vannde betere betere beats. De vorm van de hartje lijken op het gevoelige randje van een penis. Elke hartje geeft het gevoel dat een eikel in je komt of uit je schiet. Een tsunami van prikkels dus. Het materiaal is heerlijk zacht en samen met de vorm zo lekker. Een echte aanrader!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Easytoys Realistische Zwarte 20.3 cm Dildo

Anoniem 27-08-2016

Sterke zuignap wat echt belangrijk is. Heerlijk zacht materiaal. De dildo is iets slap waardoor hij erg makkelijk diep gaat. En diep gaat hij zonder dat het pijn doet. De eikel is goed gevormd en heeft een goed randje. Plak hem op een deur en beweeg de deur tot je luid klaarkomt.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Vibrator Set - Glamour

Anoniem 24-04-2015

ik heb er absoluut geen spijt van, dat ik deze heb gekocht.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score:

Zwarte Anaal Vibrator

anoniem 19-04-2015

Gaat makkelijk naar binnen en trilt lekker

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaal score: